Heiveldhoef

Stadstuinen van Breda

Heerlijk wonen in een parklandschap

Heiveldhoef wordt een nieuw, groen woongebied in het noordoosten van Breda. Op deze karaktervolle plek wordt het historische boerenleven van vroeger vervlochten met een nieuwe, parkachtige wijk. Hier kom je thuis in een hechte gemeenschap waar de gemoedelijkheid van toen opnieuw tot leven komt.

Er kan worden aangemeld voor de CPO-kavels! Meer weten? Bekijk de pagina met informatie om te kunnen inschrijven als CPO-groep.

CPO Heiveldhoef

Het groeit en bloeit in Heiveldhoef

De stadstuin van Breda

In Heiveldhoef woon je in het groen op een centrale plek in Breda. De wijk gaat op in het natuurlijke karakter van het parklandschap. Je geniet dus van zowel de stad als van het landelijke leven.

Sociaal verbonden

In Heiveldhoef groeit en bloeit een nieuwe, hechte gemeenschap. Een wijk waar bewoners samenleven in een sociale, gemoedelijke woonomgeving waar men oog heeft voor elkaar.

Zichtbare historie

Heiveldhoef ontstaat op een karaktervolle locatie en wordt met respect voor de historie ontwikkeld. De monumentale boerderij blijft behouden, evenals het groen rondom de eeuwenoude route Driesprong-Moleneind.

De locatie

Heiveldhoef wordt gebouwd aan de noordoostzijde van centrum Breda, tegen de Hoge Schouw en de Nieuwe Kadijk. Hartje Breda ligt op nog geen 10 minuten fietsen van dit groene plan! Hier duik je in een stad vol culinaire en culturele verrassingen. Geniet van de rust van het stadspark, bewonder de monumentale gebouwen of trakteer jezelf op quality time bij een van de vele terrassen. Wil je de rest van jouw omgeving ontdekken? Vanuit Heiveldhoef ben je binnen een paar minuten op de A27, zodat je snel de omringende gemeenten bereikt.

Het hart van de wijk Heiveldhoef is de historische boerderij met veel omliggend groen. Deze natuurlijke kern vormt het decor van het parklandschap waar het gevarieerde aanbod van woningen wordt gebouwd. Het resultaat is een aantrekkelijke en eigentijdse woonomgeving waar modern woonconform en een stadse situering samenkomen in een gezellige, parkachtige wijk.

Het plan

De woningen in Heiveldhoef zijn ideaal voor starters, gezinnen en senioren. Het plan bestaat uit een gevarieerd aanbod van vrijstaand geschakelde woningen, twee-onder-een-kap woningen, rijwoningen en appartementen. Ook is er ruimte voor 15 CPO woningen. Dit zijn woningen waarbij de toekomstige bewoners collectief opdrachtgever zijn van hun eigen nieuwbouwproject.

Elke woning is voorzien van een eigentijdse architectuur en heeft een unieke positie te midden van het groen. Alle woningen hebben uitzicht op de natuurlijke omgeving. Bij de grondgebonden woningen worden foyerzones toegepast. Deze zones vormen een natuurlijke verbinding tussen de woningen en de gemeenschappelijke buitenruimten.

Planning

1. Bestemmingsplanprocedure;
Naar verwachting wordt de bestemmingsplanprocedure afgerond in Q3 2024.

2. Start verkoop;
De start verkoop is afhankelijk van eventuele bezwaren op het bestemmingsplan. De verwachting is Q1 2025.

3. Koopovereenkomst;
Als u een optie krijgt komt u op gesprek bij een van de makelaars. Daarna maakt u een keuze om tot aankoop over te gaan en tekent u de koop-/ en aannemingsovereenkomst.

4. Start bouw;
De start van de bouw is afhankelijk van de voortgang van de verkoop.

Zie je jezelf al wonen in Heiveldhoef?

Schrijf je via onderstaande button in als geïnteresseerde en we houden je op de hoogte van het laatste nieuws.

Inschrijven

Heiveldhoef is een ontwikkeling van

Veilingweg 1
4731 CW Oudenbosch
0165 319 000
info@vanagtmaal.nl
www.vanagtmaal.nl
De Ambachten 31
4881 XZ Zundert
076 597 5200
info@maasjacobs.nl
www.maasjacobs.nl
Pascal de Wit
pascal@kinmakelaars.nl
06-10559898

Patricia van de Wijer
p.vandewijer@vandersande.nl
06-20959290